Det skal være hyggelig å komme til Vinderentannlegene!

Vinderentannlegene er en direkte fortsettelse av praksisene til Magne Espeland og Bente Dahl Storm. Førstnevnte startet for nesten 60 år siden! I dag eies og drives Vinderentannlegene av tannlege Elisabeth Golden. Vi holder til i et flott bygg sentralt på Vinderen, lett tilgjengelig til fots, på sykkel, med bil, T-bane og buss. Lokalene er lyse, moderne og hyggelige. 

Foretrekker du å ringe?
Kontakt oss på: 22 70 39 90

Våre dyktige tannleger og tannpleier

Vi streber etter å utføre et kvalitetsmessig godt arbeid som holder i mange år, i tillegg til at det skal se pent ut. Erfaringen vår gjør at vi vet hva som fungerer og gir best resultat. Vi legger stor vekt på ivaretakelse av våre pasienter, setter av god tid til hver behandling i rolige omgivelser og tilstreber høy kvalitetsmessig utførelse.

Elisabeth Golden ​
Tannlege, daglig leder og innehaver

golden@vinderentannlegene.no

Charlotte Maaseide Stadsnes​
Tannlege

charlotte@vinderentannlegene.no

Toril Leirskar Baumann
Tannlege

toril@vinderentannlegene.no

Kristin Brande Backe​
Tannlege

kristin@vinderentannlegene.no

Anniken Marie Nielsen​​
Tannlege

anniken@vinderentannlegene.no

Vy Thanh Huynh​ ​ ​
Tannpleier ​

vy@vinderentannlegene.no

Våre hyggelige tannlegeassistenter

Hos oss blir du ønsket velkommen av våre hyggelige tannlegeassistenter, som for øvrig holder klinikken i gang med mange gjøremål for å få en god og effektiv flyt i hverdagen vår. Tannlegeassistentene har en viktig jobb med å opprettholde strenge hygienerutiner. Vi holder et høyt nivå i forhold til smittevern. Både pasienter og vi på klinikken skal være trygge på at alt utstyr og instrumenter er behandlet etter gjeldene standard for desinfeksjon og sterilisering.

Heidi Nicolaysen​​
Tannlegeassistent

Cathrine Benjamin​​​
Tannlegeassistent

Maya Lunde Baumann​​ ​
Tannlegeassistent ​